Nominera din plats till 250 möjligheters hederspris

Vi instiftar i år 250 möjligheters hederspris som ska tilldelas en plats, en person, ett företag eller organisation som med kreativitet och passion utvecklar sin närmiljö. Mer information finns på hemsidan där du också kan skicka in ditt förslag. Bra idéer skall delas med andra.

Syftet med priset är att inspirera och lyfta de utvecklingsmöjligheter som givit resultat och effekter för en plats, ort, stad eller en företeelse på landsbygden. Passivitet är all utvecklings största hinder, därför är målet att hitta en riktigt bra exempel på en lyckad satsning som manar till efterföljare.

Nominera genom att skicka in en beskrivning om max två sidor om projektet innehållande:
  • Projektidé
  • Projektets syfte och målsättning. (Projektet kan ha genomförts eller vara pågående just nu).
  • Beskriv vilka parter som varit delaktiga och på vilket sätt.
  • Hur har utfallet av projektet varit?
  • Vilka lärdomar har gjorts under genomförandet?

250 möjligheters hederspris delas ut under nätverkskvällen den 7 september och har instiftats av Fastighetsägarna. Juryn består av representanter från arrangörerna av 250 möjligheter.

Alla bidrag som kommer in vill vi dela med oss av på vår hemsida och i vår Facebookgrupp. Syftet är att dela goda idéer med andra.

Tack för alla inskickade bidrag! En fantastisk uppslutning av många värdefulla projekt har kommit in till 250 möjligheter. Av alla bidrag är nu tre bidrag utvalda som finalister till 250 möjligheters hederspris som delas ut den 7 september i samband med konferensen.

Tack för all energi och entusiasm vi har fått ta del av och även om just ert bidrag inte blev ett finalbidrag denna gång är ni och er plats en vinnare.