Ladda ned

Ladda ned

Här kan du ladda ned programmet i sin helhet med tider och platser.

Föreläsare

Föreläsare

Dreamhack, Somalia Bandy, Josefina Syssner, Charlotta Mellander och många fler.

Nätverka

Nätverka

Nätverka, upplev & bidra tillsammans med andra i Spira. 

Workshops

Workshops

Starta ert eget arbete direkt efter all inspiration. Vi har lokaler och människor som bidrar med mer kunskap och energi.


 

AKADEMISK EFTERMIDDAG

250 möjligheter inleder med det senaste inom svensk forskning. Vad har hänt sedan senast med Charlotta Mellander, Hur kan kommuner krympa smart med Josefina Syssner, Invånardialogens roll och former med Hans Abrahamsson. Dagen avslutas med Somalia Bandy och Patrik Andersson. Hur går det till att starta ett landslag i bandy?

 


 

STOR NÄTVERKSKVÄLL PÅ KONSERTHUSET SPIRA

En kväll med upplevelser, underhållning, mat och dryck på första parkett i Jönköping. Under kvällen kommer en rad kreativa inspel. För att reta. För att inspirera.

 

 


 

EN IDÉRIK FÖRMIDDAG – HUR KAN JAG GÖRA?

Möt Dreamhack, PEAB, Västervik och många andra som berättar hur de arbetar och hur du kan komma igång. Oavsett storlek på plats. Alla kan komma igång och göra både små och stora projekt.

 

 


 

LUNCHSEMINARIUM MED
UNDERBARA CLARA LIDSTRÖM OCH ANNAKARIN NYBERG

ENTREPRENÖRSKAP OCH LANDSBYGD – IT-samhället skapar nya förutsättningar för entreprenörer och företagare. Vilka hinder kan vi vänta oss och vilka möjligheter ser vi? Kan glesbygden till och med utgöra en konkurrensfördel?

 

 

 


 

 #THINKCAMP – KONKRETA LÖSNINGAR…

Eftermiddagen ägnas åt framtida konkreta strategier, kreativa idéer och metoder för att få platser att samverka och skapa gemensamma resultat. Om du och din grupp vill vara med krävs föranmälan som du gör här.